• slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Yoga Retreat

Hold yoga ferie i udlandet

 • Yin yoga ferie på Bali 2018

  Yin yoga ferie på Bali 2018

  Vitaliser din krop, sind og ånd på gudernes Ø.
  18 - 25 November 2018

   

  Oplev den magiske og transformative Ø Bali. På dette vitaliserende og rensende yoga og meditations retræte, vil vi hver dag berige os selv med daglig yoga og meditation klasser. Lækre og nærende måltider, saltvands pool, vandreture i gude skønne omgivelser, snorkling på stranden, tempel besøg og rensels ceremoni. Luksuriøse spa-behandlinger og masser af tid til afslapning og fordybelse. Dette retreat vil efterlade din krop og dit sind fornyet og din sjæl i bliss. Programmet vil omfatte to daglige sessioner af transformative yin yoga, pranayam og meditation. Vores tidlige morgen praksis vil bestå af healende og beroligende pranayama og meditation, efterfulgt af en genoprettende Yin yoga praksis hvor vi også laver myofascial release med bolde. Den tidlige aften yoga vil være med en erfaren instruktør fra stedet og her kan du deltage hvis du har lyst.

  Beliggenhed
  Vi skal bo i et Non-profit retræte center i en fantastisk beliggenhed i en ikke-touristy del af det nordlige Bali, kaldet Tejakula. Med udsigt over havet, på en bjergtop omgivet af frodig grøn natur og deres egen store økologiske have, som vil give de fleste af ingredienserne til vores balinesiske måltider. Vil vi være lige ved siden af havet og det vil være muligt at tage en shuttle bus ned til stranden og tilbage hele dagen lang.

  • 07:30-07:55 Morgen meditation og pranayama.
  • 08:00-10:00 Lang morgen yoga praksis.
  • 10:00-11.30 Morgenmad
  • 11:30-17:00 Fri tid og mulighed for frokost
  • 17:00-18:30 Yoga med tilknyttet instruktør
  • 18:30-20:00 Middag

  Temple besøg
  På den fjerde dag, vil vi blive taget til det sorte sandsten tempel Ponjok Batu, som er et af Bali's mest vigtige Ocean templer. Her vil vi have mulighed for at opleve en balinesisk Hindu, renselses Ceremoni. Dag i fordybelse. På den fjerde dag vil vi opleve en hel dag i stilhed. Dette er en fantastisk mulighed for at koncentrere sig om det guddommelige inden i. Stilhed kan hjælpe os til at nå frem til et andet niveau af bevidsthed og en bedre forståelse af os selv.

  Lærer
  Cecilie Svendsen er en erfaren yogalærer med mere end 600 timers krediteret træning og med tusindvis af timers undervisnings erfaring. Udover at undervise i yoga, giver Cecilie yoga terpi sessioner til folk med stress, depression, angst mm. Hun er Ejer af Up Dog Yoga på Amager, København.

  Aktiviteter
  Det vil være muligt at sørge for andre aktiviteter, såsom at besøge en shamanistisk åndelig vejleder, besøger en lokal healer, madlavnings og væve kurser mm. Yoga platform. Vores Yoga platform er placeret direkte under spisestue terrassen. Den ene side af rummet er helt åben, og vender ud mod en lotus fyldt pool med frodige grønne omgivelser. I disse smukke omgivelser vil vi nyde vores lange morgen Yoga sessions, dybt forbundet med naturen og stilheden. Vandrestier. På kryds og tværs løber der vandrestier, der spænder fra blide gåture til mere anstrengende heldags treks. Udforsk den fire hektar stor ejendom, trek langs højderyggen af bjergene ned til Yeh Lalang floden, eller rejs igennem de traditionelle landsbyer, templer, frugtplantager og jungle kløfter på gå ben. Alvorlige mountainbikere kan bashe ned af mudrede spor og ru landsby sideveje, eller følge vejen op til bjerglandsbyer for en fantastisk udsigt over hele Madenan.

  Bæredygtighed
  Brug af kemikalier minimeres .Vandet på retræte centret er ubehandlet, og kommer fra en naturlig kilde. Swimmingpoolen er en saltvandspool og de har bygget et spildevands bassin at filtrere gråt vand. De økologiske haver producere lækre grøntsager, efter principper om genbrug og genanvendelse. Brugen af elektricitet er sparsommelig - centret anvender lavt forbrug pærer og naturlig ventilation i stedet for air-condition. I tråd med denne holistiske tilgang. Praktisk ting Gæsterne er ansvarlige for at booke deres egen transport til Bali.

  Lufthavns taxi
  Vores retræte sted ligger 3 timers kørsel fra lufthavnen og taxi kan arrangeres på forhånd. Udgifterne til taxien vil være på omkring 250 danske kroner.

  Pris
  Enkeltværelse inklusiv morgen og aften buffet samt yoga . I alt 7.500 DKK. Delt dobbeltværelse inklusiv Morgen og aften buffet samt yoga I alt 6.500 DKK.

  Dette er en pakkerejse udbudt af beringrejser. Og du kan tilmelde dig rejsen via deres hjemmeside.

  Dette er en pakkerejse og er dækket af rejsegarantifonden og pakkerejseloven-se hvilken fordele det medfører for dig-klik her
 • Det smukke i dig. Yin yoga, bindevævsmassage og åndedrætsterapi.

  Det smukke i dig. Yin yoga, bindevævsmassage og åndedrætsterapi.

   

   

  Det smukke i dig!

  Dronningmølle Yoga retræte

  Med bindevævsmasssage og åndedrætsterapi

   

  Med dette retræte vil jeg give dig tid og mulighed for at fordybe dig i dig selv.

  I smukke omgivelser og med lækker vegetarisk og vegansk mad og dejligt selskab, skal vi fordybe os i yin yoga, bindevævs massage og åndedrætsterapi. Over en lang weekend i Dronningemølle får du værktøjerne til at blive din egen bedste ven, lærer dig selv bedre at kende, hvis du har brug for det og tage alt det med dig hjem som du har lært, så du kan fortsætte din rejse mod et mere nærværende og funklende dig.

  Det er ikke helt så svært hvis bare vi tager os tiden og hved hvordan.

   

  Ankomst 18/5

   

  Kl.15-17.00 Velkomst

  kl. 17-18.15 Blid bevægende yoga praksis

  kl. 19-20.00 Aftensmad

  kl. 20-21.15 Yin yoga praksis

   

  19/5

   

  kl. 08-08.30 The + kaffe + frugt

  kl. 08.30-10 Yin yoga og bindevævsmassage

  kl. 10-11.00 Morgenmad

  kl. 14.-15.30 Frokost

  kl. 16.30-17 The + frugt

  kl. 17-18.30 Medicinsk breath yoga

  kl. 19.00 Aftensmad

   

  20/5

   

  kl. 08-08.30 The + frugt

  kl. 08.30-10 Yin yoga og bindevævsmassage

  kl. 10-11-00 Morgenmad

  kl.12.00 Afrejse

   

  Lærer
  Cecilie Svendsen er en erfaren yogalærer med mere end 800 timers krediteret uddannelse i yoga og yoga terapi og med tusindvis af timers undervisnings erfaring. Cecilie driver sit eget studio Up Dog Yoga på Amager i København, hvor hun underviser, behandler og afholder workshops.

   

  Pris : 2900 kr pr. person

  Inkluderer alt mad+frugt+the+kaffe.

  Yoga, bindevævs massage og åndedræts terapi.

  Indkvartering i deleværelse.

   

  Der vil være mulighed for individuelle yoga massage behandlinger under retrætet til en special pris af 450 kr pr. behandling.

  Tilmelding til Cecilie Svendsen på mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   

  Tilmeldingen er bindende da der kun er plads til 10. Du bedes overføre det fulde beløb til konto: 6889680723 Reg: 5501
  Bliver du forhindret i at komme kan du få dine penge tilbage hvis din plads bliver solgt til en anden.

   

  Read more

Yoga Rejser

Yoga Rejser

Hold din Yoga ferie med stil. Klik her og læs vores aktuelle tilbud og tilmeld dig med det samme ved at kontakte os.
Yogaterapi & Behandlingsforløb

Yogaterapi & Behandlingsforløb

Yoga terapi er for dig som måske har været nede med stress eller har haft en depression.
Ugeskema

Ugeskema

Få et overblik over aktuelle aktiviteter. Se her og få et overblik med vores ugeskema hos UpDogYoga.
Yoga Online

Yoga Online

Her kan du dyrke yoga online hjemme i din egen stue når du har tid til det. Besøg www.yogavivo.dk/updogyoga.