• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Instruktører

Mød teamet bag UpDogYoga

Cecilie Svendsen

Cecilie Svendsen

Er opstarter/ejer af UpDogYoga. Hun har en varm og kærlig tilgang til sin undervisning og tror på at alle kan få gavn af yogaen. Hun underviser i blid hatha og vinyasa Flow, Yin yoga og Kundalini yoga, samt destress og Strong. Udover det tilbyder hun sessioner i Yoga massage og yoga terapi. Hendes hovedlærer er Shiva Rea, hvor hun har 200 timer og hendes undervisning er inspireret af Shiva Rea's PranaFlow. Denne yoga form er en legende og dansende yoga form, hvor man virkelig kommer i dybden og får styrket alle muskler og smidiggjort hele kroppen. Cecilie har undervist i mere end 1000 timer i løbet af de sidste mange år, og hun har gennemgået flere forskellige yoga uddannelser. Af uddannelser har hun 200 timer hos Shiva Rea, samt 200 timer ved Kundalini yoga uddannelsen i Danmark, som er registeret hos i-SKY. Udover det har hun studeret restorativ yoga med Judith Hanson Lasater og har sin restorative yoga uddannelse herfra, samt 100 timers Yin yoga uddannelse hos Jo Phee. Cecilie tager hele tiden på kurser og workshops hos andre yoga lærer og bliver ved med at uddanne sig inden for yoga og terapi.

Akiko Nielsen

Akiko Nielsen

Akkiko har Mandags holdet kl. 19:00 hos UpDogYoga. Hun har en 200 timers yoga uddannelse,  samt en yogafilosofi uddannelse og har læst asiasisk idehistorie, som en del af sin uddannelse fra Asien instituttet, ved Københavns universitet. Hun er en rurineret underviser, og er især facinereat af hvordan og hvorfor fysiske yoga øvelser også giver mental smidgihed. Hvad der sker i krop og sind i samspillet mellem fysiske yoga øvelser, meditation og lyd. Hun kan lide at undervise med mindfulness og jordnær reflektion, også imens sveden drypper og sommetider vil hendes Shavasana/afspænding blive ledsaget af blød akustisk guitar. Akiko underviser i Flow, hatha, yin yoga samt meditation.

Cedric

Cedric

Cedric underviser i HeartWise Yoga, som retter sig mod alle uanset niveau, kendskab til yoga, smidighed eller styrke. Det er en form for Hatha Yoga, som inspireres af flere alignment-baserede og hjertecentrede yogatyper såsom Anusara og Ashaya Yoga. Vi bygger en langsom, men stærk, flow med klare ”body alignment” instrukser, som gør stillingerne klarere og sikrere, og et overordrende tema, som folder sig ud under klassen. Det vigtigste for Cedric er at skabe et trygt rum med god alignment i kroppen og en opmærksomhed på sine elever, der gør det sjovt at udforske sig selv og udvide vores grænser. Resultatet er en oplevelse af balance i både kroppen, hjertet og sindet samt et øget rummelighed til os selv og andre. Cedric er certificeret yogalærer (CYT-200, Yoga Alliance). I 2017 begynder Cedric på en overbyggende 300-timer Teacher Training med Todd Norian, grundlægger for Ashaya Yoga. For Cedric er yoga en praksis, som handler om at komme ”hjem til sig selv” og udvikle sig – dvs. at kende sig selv, blive i nuet og udvide ens grænser.

Bruno Bartulic

Bruno Bartulic

Bruno Bartulic
I was born in São Paulo, Brazil and I teach since 2001. I studied in India with Sri K. Pattabhi Jois and Swami Dayananda Saraswati. Living in Europe these last 10 years, I lived in Croatia, France, Portugal and in Denmark, where I am currently living. Besides Yoga, I have a Bachelor in International Relations with specialization in Political Science. I think my diverse education helps me to see yoga as a lifestyle that can balance the individual and result in a healthy society.

Få sved på panden og det indre smil frem med dynamisk yoga. 

Astanga yoga giver dig ikke kun en stærk og let krop men også et fokuseret, roligt sind og en dyb følelse af vitalitet. Systemet er kendetegnet ved serier med en flydende sekvens af gradvist mere udfordrende stillinger, hvor bevægelserne knyttes sammen af et specifikt åndedræt. Skridt for skridt lærer du de grundlæggende teknikker og stillinger i første serie. Der afsluttes med afspænding.


Josephine Renard

Josephine Renard

Yoga Rejser

Yoga Rejser

Hold din Yoga ferie med stil. Klik her og læs vores aktuelle tilbud og tilmeld dig med det samme ved at kontakte os.
Yogaterapi & Behandlingsforløb

Yogaterapi & Behandlingsforløb

Yoga terapi er for dig som måske har været nede med stress eller har haft en depression.
Ugeskema

Ugeskema

Få et overblik over aktuelle aktiviteter. Se her og få et overblik med vores ugeskema hos UpDogYoga.
Yoga Online

Yoga Online

Her kan du dyrke yoga online hjemme i din egen stue når du har tid til det. Besøg www.yogavivo.dk/updogyoga.