• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Yogaterapi

Yoga terapi er for dig som måske har været nede med stress eller har haft en depression,eller har været syg over en kortere eller længere periode. Det kan også være at du bare føler dig udmattet og trænger til mere energi og til at mærke dig selv igen. Med ubalance i kroppen og sindet, kan det være svært at have overskud og kræfter til selv at dyrke yoga flere gange om ugen eller til aktivt at gå i terapi eller anden træning.

Når du kommer ned hos mig i UpDogYoga til en yoga terapi session, starter vi med at tage en snak om hvor du er nu og hvor du har været de sidste 6 måneder. Herefter lægger du dig ned og lader mig scanne/mærke din krop. Og så går jeg i gang med behandlingen. Behandlingen består bla.af dybe, lange stræk af dit bindevæv. Jeg holder dig i strækkende imens at du bare skal trække vejret og give slip. Herefter massere jeg dit bindevæv for at frigøre din vejrtrækning og løsne op for spændinger i kroppen, berolige nervesystemet og stimulere blodcirkulationen. Kropens bindevæv er depot for affaldsstoffer og følelsesmæssige ubalancer og traumer og hvis vi ikke gør noget for at afhjælpe den med disse affaldstoffer, så er det at vi kan blive rigtig syge.

Derefter sammensætter vi et yoga program til dig, med styrkende, afbalancerende og energi givende stillinger alt efter hvad lige netop du har brug for. Du vil også få tilbudt åndedræts øvelser som vil afbalancere og styrke dig yderligere i din process mod healing.

Et terapi forløb består af 5 sessioner af 75 minutter og det koster 3.200 kr

Yoga Rejser

Yoga Rejser

Hold din Yoga ferie med stil. Klik her og læs vores aktuelle tilbud og tilmeld dig med det samme ved at kontakte os.
Yogaterapi & Behandlingsforløb

Yogaterapi & Behandlingsforløb

Yoga terapi er for dig som måske har været nede med stress eller har haft en depression.
Ugeskema

Ugeskema

Få et overblik over aktuelle aktiviteter. Se her og få et overblik med vores ugeskema hos UpDogYoga.
Yoga Online

Yoga Online

 

 

 
Hvem er jeg :

Her kan du dyrke yoga online hjemme i din egen stue når du har tid til det. Besøg www.yogavivo.dk/updogyoga.