Yoga tereapi

Reflexology

Yoga terapi forløb

Yoga terapi er for dig som måske har været nede med stress eller har haft en depression,eller har været syg over en kortere eller længere periode. Det kan også være at du bare føler dig udmattet og trænger til mere energi og til at mærke dig selv igen. Med ubalance i kroppen og sindet, kan det være svært at have overskud og kræfter til selv at dyrke yoga flere gange om ugen eller til aktivt at gå i terapi eller anden træning.
Når du kommer ned hos mig i UpDogYoga til en yoga terapi session, starter vi med at tage en snak om hvor du er nu og hvor du har været de sidste 6 måneder. Herefter lægger du dig ned og lader mig scanne/mærke din krop. Og så går jeg i gang med behandlingen. Behandlingen består bla.af dybe, lange stræk af dit bindevæv. Jeg holder dig i strækkende imens at du bare skal trække vejret og give slip. Herefter massere jeg dit bindevæv for at frigøre din vejrtrækning og løsne op for spændinger i kroppen, berolige nervesystemet og stimulere blodcirkulationen. Kropens bindevæv er depot for affaldsstoffer og følelsesmæssige ubalancer og traumer og hvis vi ikke gør noget for at afhjælpe den med disse affaldstoffer, så er det at vi kan blive rigtig syge.
Derefter sammensætter vi et yoga program til dig, med styrkende, afbalancerende og energi givende stillinger alt efter hvad lige netop du har brug for. Du vil også få tilbudt åndedræts øvelser som vil afbalancere og styrke dig yderligere i din process mod healing.
Et terapi forløb består af 5 sessioner af 75 minutter og det koster 3.200 kr

PSYCH-K

PSYCH-K® er en enkel og effektiv metode, til hurtigt at identificere og transformere begrænsende og selvsaboterende overbevisninger i din underbevidsthed, til overbevisninger, der i stedet støtter dig, så du kan realisere dine potentialer fuldt ud. Har du feks. problemer i dine forhold, dårligt selvværd, lider du af stress eller angst, eller er der andre ting eller vaner som du går og drømmer om at ændre. Så kan Psych-K hjælpe dig. Metoden kan bruges til at leve det liv som du gerne vil leve og ændre gamle mønstre, som du ikke længere har brug for og som du måske indtil nu ikke har kunne ændre med andre metoder. Metoden kan også bruges til forbier, flyskræk rygestop mm.

Reiki Treatment